Ubisoft Bucuresti

Ubisoft București se mută într-un nou sediu

07.10.2019

Ubisoft București își anunță planul de relocare într-o nouă clădire de birouri din cadrul proiectului J8 Office Park. Clădirea se află în zona Jiului și este dezvoltată de către Portland Trust. Mutarea propriu-zisă va avea loc în anul 2021.

Ubisoft București. Industria jocurilor video

Industria jocurilor video se află în plin proces de transformare în ceea ce privește noile tehnologii folosite.

În aceste condiții, compania și-a propus să fie liderul industriei de entertainment prin extinderea companiei atât din punct de vedere numeric, cât și în ceea ce privește nivelul de expertiză. Pentru a se putea dezvolta și integra noile tendințe în activitatea companiei, una dintre prioritățile Ubisoft București este să creeze cel mai bun mediu de lucru, un element important pentru atragerea și motivarea talentelor de top.

Ce spune conducerea Ubisoft București

„După 15 ani de parteneriat cu Dageco, care ne-a ajutat să le oferim angajaților noștri un spațiu de lucru plăcut și confortabil, a venit momentul să facem un pas înainte. Am vrut ca Portland Trust să construiască viitorul nostru sediu, care să asigure cel mai bun mediu pentru nevoile și creativitatea echipelor noastre aflate în creștere. De asemenea, dedicăm un spațiu de peste 750 de metri pătrați pentru desfășurarea proiectelor noastre educaționale, precum Ubisoft Coding Campus, destinat studenților care se pregătesc pentru o carieră în industria jocurilor video”, a declarat Sebastien Delen, Managing Director, Ubisoft București.

Ubisoft Bucureși va ocupa aproximativ 30.000 de metri pătrați din proiectul J8 Office Park.

Ubisoft București. O experiență de lucru îmbunătățită

Noul birou este proiectat pentru a oferi o experiență de lucru îmbunătățită angajaților. De asemenea, aceasta este făcută pentru a încuraja un stil de viață sănătos și sustenabil.

Printre facilitățile clădirii se vor număra:

  • o sală privată de sport mare
  • o cantină spațioasă
  • zone de gaming și relaxare pe fiecare etaj
  • un spațiu verde dedicat exclusiv angajaților
  • o zonă de parcare optimizată cu tehnologie de recunoaștere automată a vehiculelor
  • stații de încărcare pentru mașinile electrice
  • rasteluri pentru biciclete.

Florin Furdui, Country Head Portland Trust, adaugă: ”Ne dorim să creăm un sediu care să satisfacă pe deplin nevoile partenerului nostru, fără a face compromisuri la nivel de design, tehnologie sau sustenabilitate, care să încorporeze o serie de concepte inovatoare privind spațiul de lucru. De asemenea, în linie cu viziunea noastră despre menținerea unui mediu înconjurător cât mai curat, J8 Office Park se va alinia la cele mai înalte standarde de eficiență și sustenabilitate energetică și vom realiza toate demersurile pentru obținerea acreditării BREEAM Excellent.”

Citește și Medicover a obținut o finanțare de 120 milioane de euro

 

 

Citiți și despre: