Recuperare datorii Notificarea.ro

Un nou produs pentru recuperarea datoriilor: Notificarea.ro

05.03.2019

Un start-up din Cluj lansează un serviciu unic în România. Este vorba de Notificarea.ro, iar produsul lansat simplifică și grăbește procedura de recuperare a creanțelor pentru companii. Dezvoltarea acestui proiect vine în contextul în care 45% dintre companiile din țara noastră au datorii către alte companii.

Recuperare datorii Notificarea.ro. Investiție de 150.000 de euro

Lansarea Notificarea.ro s-a făcut în urma unei investiții de 150.000 de euro. În plus, utilizarea serviciului implică o reducere de costuri cu aproximativ 60% față de cele practicate de societățile de avocatură sau de debit collection.

Proiectul este dezvoltat de o echipă de specialiști IT din județul Cluj.

Notificarea.ro se adresează companiilor de orice dimensiuni și vizează, cu precădere, IMM-urile care nu au departamente juridice proprii și nu pot gestiona intern activitatea de recuperare de creanțe.

Recuperare datorii Notificarea.ro. 45% din companii au datorii către alte firme

Lansarea serviciului are loc în contextul în care, la nivel național, conformarea voluntară la plată s-a redus semnificativ. Așadar, 45% dintre companiile din România au datorii către alte companii, potrivit unei sondaj realizat pe platforma iVOX, la solicitarea Notificarea.ro.

Se remarcă, așadar, că indisciplina contractuală este în creștere, în ultimii ani. Motivele sunt următoarele:

  • dezechilibrele macroeconomice
  • lipsa de predictibilitate la nivelul mediului de afaceri

Recuperare datorii Notificarea.ro. Avantajele oferite

Serviciul Notificarea.ro facilitează companiilor somarea debitorilor în vederea conformării la plată, scutind întreprinzătorii de:

– drumuri la Poștă

– trimiterea de notificări și apelând la serviciile poștale/curierat

– înregistrare recipiselor, care atestă comunicarea cu debitorul, servicii de arhivare

Conform legislației în vigoare, înainte de a acționa în instanță clienții rău-platnici, aceștia trebuie notificați oficial în legătură cu debitele restante. Prin folosirea serviciului Notificarea.ro, companiile pot face acest lucru în câteva minute.

„Reducerea de costuri este de 60% față de cele angajate tradițional cu societățile de avocatură sau de debit collection. De asemenea, Notificarea.ro le oferă companiilor posibilitatea de a rezolva rapid o problemă stringentă și cu impact în activitatea firmei, cum este cea a recuperării datoriilor, crescând gradul de autonomie al acestora, grăbind procesul și simplificând toate aceste demersuri”, spune Ana Maria Morar, Project Manager Notificarea.ro.

Citește și The Woman 2019 are loc pe 28 martie

 

 

 

Citiți și despre:

2 păreri la “Un nou produs pentru recuperarea datoriilor: Notificarea.ro

  1. Pingback: Valoria afaceri 2019 - planuri de dezvoltare | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Kaspersky Lab manager Europa de Est | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.