Vacanta in septembrie 2019

Vacanță în septembrie 2019: Unde găsim cele mai bune oferte de avion și hoteluri?

30.08.2019

Vacanță în septembrie 2019. Luna septembrie a anului curent se anunță călduroasă și însorită, numai bună pentru o vacanță cu buget de toamnă. Dacă intenționați să călătoriți în afara României la un preț corect, experții agenției de turism online eSky vă oferă o serie de sugestii de călătorie.

Vacanță în septembrie 2019. Ofertele eSky

”Vara se apropie de final, poate că majoritatea ați fost deja plecați în destinații îndepărtate, bugetul s-a cam strâmtorat, dar și amintirile concediului parcă se estompează prea repede… Avem vești bune! Septembrie se anunță călduros și însorit, numai bun pentru o vacanță cu buget de toamnă. Dacă doriți să călătoriți în afara României la un preț corect, experții agenției de turism online eSky au examinat ofertele de călătorie iar mai jos vi le prezintă pe cele mai bune pentru luna septembrie”, au anunțat reprezentanții.

Vacanță în septembrie 2019. Destinații de city break

Puteți alege între diferite destinații europene pentru un city break.

Un bilet de avion dus/întors către fabulosul Paris costă în această perioadă de la 140 EUR, iar o noapte de cazare pentru 2 persoane de la 39 EUR. Septembrie este vremea ideală pentru o excursie la Disneyland, prețul unui bilet pentru adulți începând de la 67,73 EUR iar pentru copii de la 61,68 EUR.

Vacanță în septembrie 2019. Alte orașe de luat în seamă ar fi:

  • Marsilia, al doilea cel mai mare oraș din Franța vă va impresiona cu ale sale bazilici, muzee și catedrale și este un oraș al contrastelor. O dată ajunși aici, cu un zbor începând de la 61 EUR, putem vizita Vechiul port iar cazarea pe noapte pentru 2 persoane începe de la 39 EUR.
  • Viena, la doar o oră și jumătate de zbor cu avionul (prețul începe de la 35 EUR dus/întors), ne așteaptă cu deliciile sale culinare.
  • În Berlin putem zbura la prețuri de la 58 EUR dus/întors. Să nu uităm că Berlinul începe seria petrecerilor de toamnă, cu festivalul Lollapalooza Berlin 2019, pe 7 și 8 septembrie, iar Oktoberfest se va ține de pe 20 septembrie până pe 13 octombrie 2019.

Vacanță în septembrie 2019. Oferte în Grecia

Pentru iubitorii de mare există Grecia. Vorbim de alegerea preferată a românilor atunci când vine vorba de vacanța de vară. Iar dacă alegeți peninsula Halkidiki sau insula Thassos, o excursie cu mașina este o opțiune bună. Cazarea în această perioadă, începe cu prețuri de la 35 EUR/cameră pentru 2 persoane în Halkidiki și de la 31 EUR/cameră pentru 2 persoane în Thassos.

Dacă decideți să vizitați Atena, cel mai bine este să o faceți cu avionul – zborul este scurt, iar prețurile biletelor din septembrie încep de la 77 EUR dus-întors.

Vacanță în septembrie 2019. Capitala Iordaniei

De asemenea, Amman, capitala Iordaniei, denumită în antichitate „Philadelphia”, a fost construită pe șapte coline. În prezent, Amman este un oraș modern și relativ tânăr. Acolo este foarte ușor să ne bucurăm de experiența Orientului Mijlociu. Un zbor dus/întors începe de la 87 EUR. O noapte de cazare pentru două persoane costă de la 22 EUR.

Oportunități de călătorie în Statele Unite și Canada

În prezent, puteți profita de oportunități de călătorie în SUA și Canada la prețuri reduse.

Cazarea este diversă, în funcție de ceea ce căutați: vile, apartamente, case de oaspeți și diferite categorii de hoteluri – pentru fiecare gust și fiecare buzunar. Prețurile cazărilor prezentate mai sus sunt pentru hoteluri începând cu 3 stele.

Citește și Program casierii elevi și studenți Metrorex 2019

 

 

 

Citiți și despre: