Stiri: IT&C

Vodafone venituri 2019

Venituri în scădere pentru Vodafone România

26.07.2019

Vodafone venituri 2019. Vodafone România a anunțat rezultatele financiare pentru trimestrul încheiat la 30 iunie 2019. Veniturile totale ale companiei au scăzut cu 2,7% în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut. În schimb, baza de clienți a crescut cu 164.122 clienți, comparativ cu anul precedent, până la un total de 9.802.608 de clienți.

Compania a mai anunțat că ARPU mobil a fost de 5.1 euro în trimestrul încheiat la 30 iunie 2019.

Vodafone venituri 2019. Noile standarde de contabilitate

Potrivit unui comunicat de presă, sub noile standarde de contabilitate, veniturile totale au scăzut cu 2,7% în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut.

Vodafone venituri 2019. Veniturile din servicii se află la valoarea de 158,6 milioane de euro și continuă să crească la nivelul de bază. Veniturile din servicii raportate au crescut cu 0,2% în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut.

Exceptând impactul tarifelor de interconectare (Mobile Termination Rates), veniturile din servicii ale companiei au avansat cu 0,8%.

Vodafone venituri 2019. Baza de clienți

La 30 iunie 2019, Vodafone România înregistează o bază de clienți mobili de 9,024 milioane. Față de perioada similară a anului trecut, baza de clienți mobili a crescut cu 1,4%.

Vodafone venituri 2019. Ce spune conducerea companiei?

Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România: „În acest trimestru, am continuat să ne concentrăm pe misiunea noastră de a conecta pentru un viitor mai bun prin lansarea primei rețele 5G în România. Într-o eră în care persoanele și dispozitivele sunt interconectate, unde clienții se bucură de datele mobile la o calitate și viteze superioare, am menținut investițiile semnificative. Certificarea de Cea mai bună rețea de date mobile din România, potrivit testelor realizate de către P3 communications, răsplătește eforturile inginerilor noștri. Suntem entuziasmați de aprobarea recentă a Comisiei Europene privind achiziția UPC și suntem încrezători că va aduce multe beneficii României, permițându-ne să fim un catalizator pentru inovație și digitalizare”.

Citește și Admitere Universitatea București 2019. Cel mai mare număr de candidați din ultimii trei ani