Vola.ro numar clienti - planurile agentiei de turism

Vola.ro vrea să atingă jumătate de milion de clienți

12.06.2019

Vola.ro număr clienți. Agenția online de turism are în plan ca până în luna august 2019 să ajungă la jumătate de milion de clienți de la lansare. Conform agenției de turism, la finalul anului 2018 peste 440.000 de români și-au cumpărat bilete de avion folosind Vola.ro.

Vola.ro număr clienți. Cea mai de încredere agenție de turism online din România

Vola.ro este cea mai mare agenție de turism online din țara noastră. De asemenea, un studiu Mercury Research arată că Vola.ro este cea mai de încredere agenție de turism online din România, precum și cea mai utilizată, cota sa de piață atingând 60%.

Anul trecut, agenția a avut o cifră de afaceri în creștere cu 33% față de 2017.

În plus, perspectivele sunt pozitive pentru prima jumătate a anului curent. Astfel, de la începutul anului și până acum, echipa Vola.ro a emis peste 160.000 de bilete de avion, iar cele mai cerute destinații rămân marile orașe europene, unde românii călătoresc la studii sau serviciu.

Vola.ro număr clienți. Ce spune conducerea agenției?

„Suntem deja în 12-lea an de activitate și am fost martorii migrării industriei din offline spre online. Mă bucur să văd că piața s-a rafinat și că turiștii sunt din ce în ce mai exigenți în a-și oferi încrederea unui agent de turism. O treime din clienții noștri spun despre noi că suntem o companie de încredere iar faptul că vom atinge în curând pragul de jumătate de milion de clienți, ne obligă și mai mult să fim suportul turiștilor noștri atunci când au nevoie” a declarat Daniel Truică, co-fondator și CEO Vola.ro.

Vola.ro număr clienți.  Cele mai căutate destinații sunt:

  • Londra
  • Madrid
  • Paris
  • Roma

    Românii caută un bilet de avion o dată la 2 secunde folosind site-ul Vola.ro.

Jumătate dintre ei își rezervă biletul de avion pe un dispozitiv mobil și anual sunt înregistrate și rezolvate peste 320.000 de apeluri la serviciul de Relații cu Clienții Vola.ro disponibil non stop.

Vola.ro număr clienți. Piața de turism online

„Piața de turism online câștigă teren și agențiile se diferențiază într-un interval de timp relativ scurt. În alegerea agenției, clienții iau în considerare într-o mare măsură nivelul de încredere fată de acea agenție, ofertele și pachetele pe care le oferă sau calitatea serviciului cu clienții.”, a declarat Ingrid Lambru, director de marketing Mercury Research.

Citește și Cine este Anteprenorul Anului 2019?

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Vola.ro vrea să atingă jumătate de milion de clienți

  1. Pingback: Fabrica Letea Bacau Dedeman - anuntul companiei | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.