Stiri: Logistica

Angajari Wizz Air 2021

Wizz Air lansează noi rute, din București și Timișoara

07.08.2019

Wizz Air rute noi 2019. Compania aeriană Wizz Air a lansat o nouă rută de la București la Edinburgh începând cu 23 decembrie 2019. Zborurile către capitala Scoției vor fi operate de două ori pe săptămână, marți și sâmbătă. Biletele sunt deja disponibile pe wizzair.com începând de la 29,99 EUR / 129 RON.

Wizz Air rute noi 2019. Edinburgh

Edinburgh este cea mai nouă destinație din rețeaua extinsă WIZZ. Orașul oferă oportunități de vacanță minunate pentru familii, precum și o opțiune foarte bună de city break pentru cei care doresc să aibă o scurtă escapadă pentru a schimba peisajul.

Având aproape 500.000 de locuitori, Edinburgh este al doilea oraș ca mărime din Scoția după Glasgow, și în doar o oră distanță cu trenul sau cu mașina le puteți combina pe amândouă într-o singură vacanță.

Orașul are foarte multe de oferit, cu nu mai puțin de 12 festivaluri majore în fiecare an, dintre care majoritatea au loc în august. Vizitatorii pot admira un patrimoniu istoric incredibil de bogat, cum ar fi Castelul Edinburgh sau Catedrala St. Gilles.

Wizz Air rute noi 2019.  Zboruri noi din Timișoara

De asemenea, Wizz Air sărbătorește și lansarea a patru noi rute din Timișoara, inaugurate la începutul lunii august 2019 către:

  • Billund
  • Nürnberg
  • Karlsruhe / Baden-Baden
  • Doncaster.

Cele mai noi rute Wizz Air din Timișoara le oferă pasagerilor români o oportunitate bună să viziteze Billund, frumosul oraș din inima Danemarcei, care este casa celebrei companii Lego. La acesta se adaugă două orașe germane interesante – istoricul, în stil gotic, Nürnberg și Karlsruhe / Baden-Baden, o localitate balneară relaxantă de lângă granița franceză, precum și bijuteria Epocii Victoriene britanice, orașul Doncaster / Sheffield în Marea Britanie.

Cele mai recente rute lansate de Wizz Air:

  • București – Edinburgh
  • Timișoara – Nürnberg
  • Timișoara – Doncaster/Sheffield
  • Timișoara – Billund
  • Timișoara – Karlsruhe/Baden-Baden

Wizz Air rute noi 2019.  Ce spun reprezentanții companiei?

Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air a declarat: „Suntem bucuroși să anunțăm astăzi noua destinație disponibilă din București, Edinburgh, inima Scoției. Datorită acestei conexiuni directe, călătorii români pot vizita cu ușurință acest oraș vibrant. Edinburgh este un amestec de istoric și modern, înconjurat de peisaje frumoase și bogat în atracții. Oferă o mulțime de oportunități pentru cei aflați în căutarea unei vacanțe, pentru toate gusturile și așteptările. Cu două zboruri pe săptămână, marți și sâmbătă, este ușor să rezervați un city break scurt în oraș sau o vacanță extinsă, cu tarife excelente începând de la doar 129 RON. În această perioadă, sărbătorim și lansarea a patru noi rute de la Timișoara la Billund, Nurnberg, Karlsruhe / Baden-Baden și Doncaster / Sheffield. Prin această extindere, Wizz Air își reconfirmă angajamentul de a contribui la dezvoltarea economiei, aviației și turismului din România și din regiuni cheie. Așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm pasagerii la bordul zborurilor către cele mai noi destinații din rețeaua noastră.”

Citește și Kreisel Electric și VinFast, parteneriat pentru dezvoltarea unei noi baterii pentru mașinile electrice