Stiri: Retail

Ziua Internationala a Cartii 2021

Ziua Internaţională a Cărţii 2021. Cărturești și Veranda Mall lansează o campanie inedită

06.04.2021

Ziua Internaţională a Cărţii 2021. Cărturești și Veranda Mall au lansat un parteneriat pentru a promova lectura în rândul bucureștenilor. Începând cu data de 5 aprilie, atât centrul comercial, cât și parcarea subterană vor fi transformate în cel mai nou loc de lectură urban.

Ziua Internaţională a Cărţii 2021. Promovarea cititului

Inițiativa face parte din activitățile de promovare a cititului realizate de librăriile Cărturești în fiecare an cu ocazia Zilei Internaționale a Cărții, sărbătorită pe 23 aprilie. Anul acesta, în colaborare exclusivă cu Veranda Mall, Cărturești transformă parcarea subterană a centrului comercial într-o invitație la lectură. Locurile de parcare au fost redenumite după titlurile unor cărți clasice, îndrăgite de foarte mulți cititori, precum:

  • Lolita, de Vladimir Nabokov
  • Emma, de Jane Austen
  • Marele Gatsby, F. Scott Fitzgerald
  • Anna Karenina, de Lev Tolstoi
  • Doctor Jivago, de Boris Pasternak

Prin această inițiativă, Cărturești oferă vizitatorilor Veranda Mall ocazia de a cumpăra diverse cărți la preț redus. Pentru a beneficia de discount, aceștia sunt invitați să fotografieze stâlpul cu titlul pe care doresc să îl citească și să prezinte poza librarilor din Cărturești Veranda Mall.

Ziua Internaţională a Cărţii 2021. Cărţi celebre

Clienții Veranda Mall vor întâlni prin spațiul comercial citate din cărți celebre. Acestea au scopul de a transmite starea de bine resimțită în timpul lecturilor. Transformarea parcării subterane completează conceptul campaniei, prin care orașul devine sală de lectură, iar librăria, anticamera culturală a spațiului urban.

„Anul trecut a adus multe schimbări în viețile noastre, am pierdut multe dintre lucrurile dragi de până atunci, dar ne-a ajutat și să redescoperim sau să întărim obiceiurile bune cum ar fi lectura. Ne-am bucurat că partenerilor noștri de la Veranda Mall le-a plăcut ideea campaniei, le mulțumim că ni s-au alăturat în acest demers și ne-au ajutat să transformăm un loc utilitar din oraș, cum ar fi o parcare, într-o invitație la lectură”, a declarat Iulia Teliban, Marketing Manager Cărturești.

Ziua Internaţională a Cărţii 2021. Dezvoltarea comunităţii din cartierul Obor

Campania vine în continuarea demersului Cărturești de a duce cartea în viața de zi cu zi, dar și al Veranda Mall de a se implica activ în dezvoltarea comunității din cartierul Obor.

La deschiderea Veranda Mall, timp de o săptămână, Cărturești a ieșit cu o tarabă în piața Obor, unde a vândut cărți. Totul s-a desfăşurat în compania vânzătorilor de fructe și legume.

„Într-o perioadă plină de provocări pentru noi toți, prietenii și partenerii de la Cărturești au venit către noi cu o inițiativă de a transforma un spațiu căruia puțini oameni îi acordă atenție, într-un loc viu și plin de imaginație. Credem că anul 2020 i-a ajutat pe mulți să redescopere lectura și vrem să îi ajutăm pe partenerii de la Cărturești să ducă mai departe acest obicei, oferindu-le tot suportul necesar în demersurile creative și inedite pe care le-au arătat de-a lungul timpului”, a declarat Oana Boiangiu, Senior Marketing Coordinator Veranda Mall.

Perioada de desfășurare a campaniei este 5 aprilie – 5 iunie 2021.

Citeşte şi Programul Vacanţă activă în Bucureşti. Când încep înscrierile?