Constructii

Hoffmann Group

Configuraţi-vă bancul de lucru aşa cum doriţi

01.02.2022

Hoffmann Group și-a extins serviciul de proiectare, inovând prin  configuratorul online al bancului de lucru în 3D. Hoffmann Group, lider european în sisteme de parteneriat pentru scule de calitate, oferă un portofoliu complex de produse și servicii clienților din întreaga lume. Rețeta succesului pentru Hoffmann Group reprezintă faptul că fiecare din cei peste 135.000 de clienți este considerat clientul preferat. Grupul are astfel capacitatea de a transforma provocările clienților săi în propriile sale provocări.

Conștienți de faptul că un proces de achiziție și de producție simplu și eficient reprezintă o condiție esențială pentru succesul antreprenorilor, Hoffmann Group se implică în fiecare proiect în parte, reușind astfel să devină liderul european în sisteme de parteneriat pentru scule de calitate.

Rețeta succesului pentru Hoffmann Group reprezintă faptul că fiecare din cei peste 135.000 de clienți este considerat clientul preferat

Configuratorul online al bancului de lucru în 3D 

Serviciul de proiectare al echipamentelor şi mobilierului industrial al Hoffmann Group s-a extins, acesta incluzând acum un configurator online pentru stațiile de lucru GARANT GridLine. Noul serviciu le permite clienților să își proiecteze singuri bancurile de lucru și să obțină o ofertă fără obligații cu doar câteva clicuri. Configuratorul este disponibil imediat pe https://configurator.dsp.hoffmann-group.com.

Datorită ghidajului intuitiv al utilizatorului, lucrul cu configuratorul online este o joacă de copii. Rezultatul este prezentat în 3D în timp real și poate fi vizualizat în detaliu din toate cele patru părți prin rotirea și mărirea cu ajutorul mouse-ului. După ce se conectează la eShop, utilizatorul își poate salva proiectul pentru o modificare ulterioară.

Serviciul de proiectare al echipamentelor şi mobilierului industrial al Hoffmann Group s-a extins și include acum un configurator online pentru stațiile de lucru GARANT GridLine

Și iată cum funcționează în practică configurarea online: Utilizatorul face mai întâi clic pe tipul dorit al stației de lucru GARANT GridLine. Se poate alege între trei variante: mLevel pentru reglarea manuală, eLevel pentru reglarea electrică a înălțimii postului de lucru și eLevel+ pentru reglarea înălțimii blatului de lucru.

Adăugarea de accesorii suplimentare

În etapa următoare, utilizatorul poate adăuga accesoriile corespunzătoare și poate personaliza culoarea articolelor. În acest scop, sunt disponibile zece culori standard. Accesoriile includ, de exemplu, coloane de susținere, brațe de susținere, șine pentru echipamente/sertare/carcase de sertare pentru substructură, lămpi și multe altele. În cele din urmă, clientul își poate vizualiza proiectul în 3D și i se poate afișa lista de piese corespunzătoare. Dacă le place designul, pot folosi formularul de contact pentru a solicita o ofertă de preț fără angajament.

Inserțiile din spumă dură

Un loc de muncă sigur, curat şi ordonat este o condiţie importantă pentru îmbunătăţirea proceselor de lucru şi de producţie. Concepte precum procesul continuu de îmbunătăţire (KVP), 5S, filosofia Kaizen, lean managementul ş.a. ajută la punerea lucrurilor în ordine.

Folosind inserţiile pentru scule sau inserţiile din spumă dură ori cele de spumă pentru ordonarea locului dvs. de lucru, aveţi următoarele avantajele:

 • Timpi de căutare reduşi: fiecare mijloc de lucru este marcat şi inscripţionat în mod clar; are un loc al său şi poate fi găsit întotdeauna acolo;
 • Utilizarea optimă a sculei: se evită dublarea sculelor şi sunt reduşi timpii de înlocuire pentru instrumente defecte sau învechite;
 • Procese de producţie mai eficiente: timpii de echipare mai scurţi şi iniţierea rapidă a noilor angajaţi ajută la optimizarea proceselor;
 • Durată mai mare de viaţă a sculei: protecţia optimă în timpul depozitării sculelor previne deteriorarea acestora şi apariţia defectelor, ceea ce reduce timpii de inactivitate;
 • Protecţia angajaţilor dvs. în scopul prevenirii afecţiunilor printr-o organizare optimă a locului de lucru (ergonomie).

Doar folosind inserţiile adecvate pentru scule echipamentul şi mobilierul dvs. industrial – sub formă de cărucioare de atelier, dulapuri de scule, bancuri de lucru etc. – va deveni un sistem eficient de organizare, care prezintă următoarele avantaje:

 • Material
  Spuma de polietilenă de înaltă calitate (abreviat spumă PE) se formează fără combustibili chimici, folosind exclusiv CO². Este extrem de uşoară, cu pori fini, rezistentă la apă şi la ulei şi are o durabilitate mare.
 • Culori
  Un strat de acoperire în antracit şi culoarea de contrast de sub acesta indică direct sculele lipsă sau pe cele aflate în uz la momentul respectiv.
 • Grosimi şi mărimi
  Diferitele grosimi şi mărimi ale spumei sunt disponibile pentru umplerea personalizată cu una sau mai multe inserţii pentru scule a sertarelor unui dulap mobil pentru scule, ale unui cărucior de scule, ale unui banc de lucru sau ale unui shadowboard.
 • Curăţare
  Inserţiile din spumă dură pentru scule sau cele din spumă pot fi curăţate cu uşurinţă. Se spală într-o soluţie neutră de săpun cu ajutorul unei perii manuale moi, se clătesc apoi sub jet de apă şi se lasă la uscat.
 • Descărcarea electrostatică (ESD)
  Spuma specială cu disipare electrostatică se foloseşte pentru depozitarea şi ordonarea sculelor necesare pentru lucrul cu componente sensibile.

Inserţiile pentru scule, inserţiile din spumă sau cele din spumă dură sunt disponibile pentru inserţii pentru dulapuri mobile de scule şi pentru cărucioare de scule, inserții dulapuri de scule, inserții banc de lucru și inserții shadowboard

Flexibilitate maximă şi ordine asigurate de GARANT GridLine

Echipamentele şi mobilierul industrial din gama GARANT GridLine permit o gamă largă de combinaţii şi extensii conform principiului modular. Asta înseamnă că toate inserţiile pentru scule şi elementele de compartimentare se potrivesc tuturor produselor din serie, indiferent dacă este vorba de dulapuri mobile pentru scule, bancuri de lucru sau dulapuri de scule. Acest lucru permite înlocuirea flexibilă şi completarea, ca să nu mai spunem de siguranţa planificării şi de costurile mai mici.

Cu o activitate de peste 45 de ani în domeniu, grupul s-a făcut remarcat pe piață cu sculele marcă proprie GARANT. Și, pentru că niciun aspect nu este mai puțin important în ceea ce privește producția, grupul investește în dezvoltare celor mai bune facilități de fabricație, indiferent de regiunea în care activează.

În plus, cele douăsprezece centre tehnologice proprii, colaborarea strânsă cu utilizatorii, cu furnizorii de top, dar și cu diverse instituții permit crearea și dezvoltarea unor produse inovative GARANT, care se bucură de un avantaj esențial și anume un raport ideal preț-beneficiu. GARANT Productions concepe și produce în Germania echipamente și mobilier industrial pentru vânzări în întreaga lume.

Grupul investește în dezvoltare celor mai bune facilități de fabricație, indiferent de regiunea în care activează

Marca de scule de calitate Holex cuprinde circa 14.000 de produse din aproape toate domeniile de utilizare. Produsele conving printr-o stabilitate ridicată, calitate și fiabilitate.

Și pentru că resursa umană joacă un rol deosebit de important în întreaga activitate a grupului, activitatea de formare și dezvoltare profesională continuă este deosebit de importantă astfel încât, mai mult de 1.400 de consultanți de specialitate se pregătesc în permanență și rămân la curent cu cele mai noi tehnologii, astfel încât să poată crea produse care să răspundă nevoilor clienților, oferind asistență în fiecare etapă a colaborării, astfel încât procesul de achiziție și de producție să devină unul fluid și mult mai eficient.

În plus, printr-o rețea formată din mai mult de 50 de țări, consultanții își oferă întreaga experiență, astfel încât Hoffmann Group să rămână furnizorul preferat al clienților. Numărul de clienți în continuă creștere constituie dovada de necontestat a succesului Grupului.

Rețeaua de consultanți cuprinde mai mult de 1.400 de persoane cu înaltă calificare, distribuite în 50 de țări

Hoffmann Group, principalul partener de sistem din Europa

În calitate de principal partener de sistem din Europa pentru scule de calitate, Hoffmann Group combină atât competența comercială, cât și cea de producător și de furnizor de servicii. Acest pachet garantează pentru peste 135.000 de clienți siguranța aprovizionării, calitatea și productivitatea în sectorul sculelor, precum și pentru echipamentele de operare și de protecție personală. Întotdeauna este garantată o consiliere optimă și fiabilă, de la analiza nevoilor individuale până la utilizarea eficientă a produselor. Pe lângă sculele pentru aşchiere, strângere, măsurare, șlefuire și tăiere, portofoliul include, de asemenea, scule de mână, siguranță industrială, echipamente de operare și consumabile pentru atelier.

Hoffmann Group garantează o consiliere optimă și fiabilă, de la analiza nevoilor individuale până la utilizarea eficientă a produselor

Printre clienți se numără mari corporații cotate la bursă, precum și companii mici și mijlocii din peste 50 de țări. Inclusiv marca sa proprie GARANT, Hoffmann Group oferă 100.000 de unelte de calitate de la cei mai importanți producători din lume. Cu un serviciu clienți cuprinzător și o calitate a livrărilor certificată de TÜV, specialistul în scule cu sediul în München este un partener de încredere și eficient pentru clienții săi.

Competențele Hoffmann Group

Principalele trei competențe ale Hoffmann Group sunt reprezentate de competența comercială, care permite o aprovizionare de încredere cu scule de calitate, dar în același timp o capacitate foarte mare de livrare; competență de producător, oferind întotdeauna calitate premium și dezvoltare până la perfecțiune a fiecărui produs în parte, dar în același timp și un preț atractiv, calitate și fiabilitate.

Cel de-al treilea avantaj al Hoffmann Group este competența în servicii, bazându-se pe cunoștințe tehnice de înaltă calitate, în fiecare domeniu al activității sale, dar și pe o rețea complexă și bine pusă la punct de consultanță activă la nivel mondial. Grupul Hoffmann permite clienților să obțină rezultate excepționale de fiecare dată, punând la dispoziție cele mai bune mărci de echipamente de lucru industrial, în condiții de disponibilitate maximă.

Grupul Hoffmann pune accent pe aprovizionare de încredere cu scule de calitate și consultanță de specialitate la fața locului

În catalogul de produse, precum și magazinul online, sunt listate nu mai puțin de 85.000 de articole, în timp ce în baza de date sunt incluse alte 500.000 de articole. Prin urmare, Hoffmann Group oferă o selecție extrem de bogată de mărci de scule proprii Garant și Holex, dar și 500 de mărci de la producători de top.

Citește și https://jurnaluldeafaceri.ro/yalco-romania-15-ani-de-performanta-pe-piata-din-romania/