Producatori

Eropean Fabrications

EUROPEAN FABRICATIONS răspunde nevoilor clienților de 15 ani

01.09.2022

Compania deține capacitatea de a oferi un serviciu de producție total, care să ofere de fiecare dată o soluție agilă și rentabilă. EUROPEAN FABRICATIONS se află, în prezent, într-o perioadă de creștere a activității de producție și a capacității de lucru, în general, în ceea ce privește valoarea medie de cerință săptămânală, și punctual, pe anumite linii de producție, având în desfășurare proiecte noi, la nivel de companie, pentru industria sistemelor de iluminat cu LED.

În plus, compania urmează să aniverseze 15 ani de activitate în România, moment care va fi marcat, la finalul lunii septembrie de un eveniment festiv pentru angajați, care va reuni întreaga echipă și va reprezenta ocazia ideală pentru a sărbători momentele frumoase și reușitele obținute până în prezent.

„Pentru a marca acest moment din evoluția companiei noastre, vom organiza un eveniment pentru întreaga echipă la finalul lunii septembrie. Suntem mândri că am ajuns aici și suntem mândri de evoluția noastră de până acum. Până la aniversarea de 20 de ani am dori să obținem o cifră de afaceri de peste 10 milioane de euro și să depășim pragul de 100 de angajați. În prezent am ajuns la pragul de 90 de angajați și suntem într-un continuu proces de creștere a activității de producție”, ne-a declarat dna. Monica Ioana Gruia, Director General EUROPEAN FABRICATIONS.

Strategia EUROPEAN FABRICATIONS pentru perioada următoare

În momentul de față, focusul societății este pe creșterea portofoliului de clienți și extinderea portofoliului de produse în cazul clienților actuali, ceea ce ar permite extinderea suprafeței de producție, ajungând în total la o suprafață activă de peste 5.000 mp. Această creștere se va face totuși având ca principiu de bază eficiența și controlul costurilor și se va baza pe o strategie clară, precisă, care să permită o evoluție cel puțin la fel de favorabilă.trumpf

În anul 2022, EUROPEAN FABRICATIONS a primit numeroase solicitări de ofertare pentru produse noi. Astfel, unul dintre proiectele din 2022 care merită menționate se referă la introducerea unei game noi de produse din domeniul electronic, cu o valoare estimativă de peste 500.000 de euro anual.

„EUROPEAN FABRICATIONS are produse în portofoliu pe care le execută de peste 15 ani și care se află în continuare în topul preferințelor clienților. Suntem încântați că majoritatea clienților existenți doresc să ne implice în proiecte noi, atât pe gamele de produse existente, cât și pe linii noi de produse”, precizează Directorul General.

Focusul EUROPEAN FABRICATIONS este pe creșterea portofoliului de clienți și extinderea portofoliului de produse cu clienții actuali, ceea ce ar oferi șansa de a extinde suprafața de producție

Cu toate acestea, situația economică și-a pus amprenta asupra activității companiei, în special fiind vorba de creșterile care au avut loc pe piață, atât la materie primă, cât și alte costuri directe/indirecte pentru activitatea prestată. Ca să poată ține pasul, compania a fost nevoită să transmită aceste creșteri clienților, care solicită în continuare modalități de îmbunătățire și reducere a costurilor de fabricație.

Investițiile programate

Luând în considerare situația existentă la nivel global în acest an, în cadrul EUROPEAN FABRICATIONS s-a luat decizia ca investițiile să fie menținute la un nivel redus în 2022. Cu toate acestea, este important de precizat faptul că au fost realizate investiții în echipamente cu pondere valorică mică la nivel de business. Prin urmare, cea mai importantă investiție planificată în cadrul companiei va fi realizată în ultimul trimestru din 2022 și vizează extinderea spațiului de producție cu aproximativ 25%..

.

„Predominant, domeniile în care produsele executate de noi se regăsesc includ industria electronică, industria medicală, iluminare navală/aeriană/obiective civile și industriale. Printre ultimele game de produse intregrate se încadrează sistemele de iluminat pentru agricultură, în special sere”, detaliază dna. Monica Ioana Gruia.

Cea mai importantă investiție planificată în cadrul companiei va fi realizată în ultimul trimestru din 2022 și vizează extinderea spațiului de producție cu aproximativ 25%

Prin urmare, s-ar putea afirma că succesul EUROPEAN FABRICATIONS se bazează pe capacitatea de a oferi un serviciu de producție total, care să răspundă nevoilor specifice ale clienților și să ofere de fiecare dată o soluție agilă și rentabilă. Ca de fiecare dată, compania s-a angajat să își mențină operațiunile la cele mai înalte standarde, iar rezultatele arată acest angajament în fiecare etapă a procesului de fabricație. Numeroasele certificări deținute de companie demonstrează calitatea produselor din portofoliu, în condițiile în care aceste certificări au fost obținute în urma unor teste minuțioase și audituri regulate. În acest fel, beneficiile fiecărui proces sunt transmise clientului, oferindu-le avantajul competitiv pe piața globală.

EUROPEAN FABRICATIONS urmărește creșterea sănătoasă

Piața producției de componente metalice și ansamblări, destinate în principal sectorului electric, este în plină dezvoltare. Nu este de mirare astfel că EUROPEAN FABRICATIONS primește cu regularitate solicitări care se pretează pe activitatea de producție, care conduc la dezvoltarea afacerii și stabilirea de noi și noi parteneriate. Bineînțeles, aceste solicitări sunt determinate de cerințele din partea pieței care stabilește, de multe ori, anumite direcții într-o afacere de acest profil.

Pentru companie, anul 2021 a fost un an bun din punct de vedere financiar, cu o cifră de afaceri de peste 6,8 milioane de euro. În 2022, se estimează că va fi depășită cifra de afaceri de 8 milioane de euro, ceea ce reprezintă o creștere semnificativă față de anul precedent, dovadă a încrederii de care compania se bucură în piață, dar și parteneriatelor solide stabilite de-a lungul timpului și profesionalismului desăvârșit.

„Ca strategie de viitor, EUROPEAN FABRICATIONS vizează extinderea, dar mai degrabă în sens de creștere sănătoasă graduală, care să ofere stabilitatea necesară pentru a se bucura și de următorul prag aniversar de 20 ani. Pare mult până atunci, dar nici nu știm cum au zburat cei 15 ani de până acum”, a declarat, în încheiere, Dna. Monica Ioana Gruia, Director General EUROPEAN FABRICATIONS.

Citește și: https://jurnaluldeafaceri.ro/european-fabrications-solutii-competitive-pentru-companii-de-top/