GENCO’93 investește în oameni și echipamente

01.11.2019

Încă de la înființare, compania a înregistrat un trend accentuat ascendent. GENCO’93 reprezintă, în momentul de față, unul dintre cei mai importanți distribuitori de utilaje din România, având ca obiect de activitate comercializarea de echipamente industriale și de construcții. Compania a fost înființată în anul 1993, având ca fundament o familie unită și o prietenie de lungă durată a fondatorilor acesteia, Mircea Dragăn, Anca Hânsa, Mircea Hânsa, Florin Barbuc.

De la înființare, GENCO’93 a înregistrat un trend accentuat ascendent, evoluând de la o firmă de apartament, dezvoltată de 3 persoane, având ca dotare un autoturism personal, până la situația de astăzi, în care compania deține un service specializat și stocuri permanente de piese necesare să asigure satisfacerea nevoilor clienților. În plus, compania deține o flotă de 27 de mașini, 3 puncte de lucru în țară și 36 de angajați.

GENCO’93 este compania care a obținut recunoașterea firmelor de profil datorită unei continue preocupări pentru calitate, performanță și parteneriat

La un an de la înființare, compania GENCO’93 a participat la o manifestare de profil deja consacrată în domeniul său de activitate, și anume Construct Expo. În cadrul acestui eveniment, GENCO’93 a prezentat companii germane de renume mondial precum PUTZMEISTER Holding GmbH sau KRUPP MASCHINENTECHNIK.

Portofoliul de produse și servicii

Odată cu trecerea timpului, dar și ca răspuns la cerințele pieței și la exigențele companiilor autohtone, GENCO’93 și-a diversificat gama de produse și servicii oferite, prin comercializarea și oferirea de servicii de mentenanță pentru produse precum PUTZMEISTER, LIEBHERR, BOMAG, GEHL, EPIROC și MEM, fiecare dintre aceste branduri reprezentând lideri mondiali în anumite tipuri de tehnologii și producători de excepție, care se bucură de o reputație internațională consistentă.

De-a lungul timpului, compania a realizat investiții importante, astfel încât clienții să beneficieze de o garanție în plus în ceea ce privește calitatea produselor oferite, dar și în ceea ce privește satisfacerea celor mai exigente cerințe

În acest moment, GENCO’93 deține un portofoliu de produse și servicii extrem de vast.  „Reprezentăm firme de top producătoare de utilaje pentru construcții pentru Liebherr Mischtechnik, Putzmeister, Bomag, Manitou, M.E.M, Atlas Copco/Epiroc. Asigurăm montaj și service în țară pentru toate produsele vândute”, ne-a declarat Dna. Anca Hânsa, Administrator GENCO’93.

Partenerii GENCO’93, cartea de vizită a standardului de calitate al companiei

Firma LIEBHERR oferă o gamă largă de stații de betoane și autobetoniere pentru producția și transportul economic al betonului de calitate. „Fabricile orizontale și verticale cu capacitate de până la 260 de metri cubi beton pe oră sau mai mult sunt ideale pentru producția betonului transportabil și a elementelor prefabricate pentru industria construcțiilor”, continuă administratorul companiei.

BOMAG reprezintă unul dintre liderii mondiali în tehnologia de compactare, asfaltare, reciclare și compactare gropi de gunoi. Acest brand a devenit extrem de cunoscut pe piață, ajungând în acest moment să fie un partener de neînlocuit în lucrările de compactare a diferitelor tipuri de soluri, în lucrările de asfaltare, reciclare și compactare gropi de gunoi.

MEM Spa este unul dintre producătorii italieni de mașini și instalații de concasare și procesare de agregate. Portofoliul MEM Spa include o gamă extrem de variată de concasoare primare și secundare, cu fălci și coș, și o gamă completă de concasoare reversibile primare și secundare de impact, cu ciocane sau inel rotativ, tijă și ciocane cu grilă, grupuri compacte de recuperare, ciclon și uscare nisipuri, ciururi,  benzi transportoare cu structură galvanizată, precum și toate sursele de alimentare necesare oricărui tip de concasor.

Calitatea umană  și a produselor definesc compania GENCO’93

Referindu-se la avantajele competitive care diferențiază GENCO’93 de companiile cu domeniu de activitate similar, dna. Anca Hânsa afirmă că ceea ce diferențiază GENCO’93 este calitatea incontestabilă a produselor dar și calitatea umană. Profesionalismul și perseverența echipei fac ca GENCO’93 să ocupe primele locuri în acest domeniu.

„Insist pe calitatea umană, pentru că ne axăm în promovare pe calitatea utilajelor și a serviciilor oferite, dar mai ales pe calitatea oamenilor pe care i-am inclus în echipă, indiferent de poziția pe care o ocupă în cadrul companiei”, detaliază Dna. Hânsa.

În plus, service-ul este dotat cu echipamente tehnologice de ultimă generație, dar și mașini de service echipate corespunzător pentru a furniza intervenții de specialitate la clienți. Din momentul în care și-a început activitatea și până în prezent, compania GENCO’93 și-a adus contribuția la dezvoltarea acestui sector de activitate.

Diversificarea gamei de produse și servicii oferite

Odată cu trecerea timpului, gama produselor comercializate s-a diversificat. În acest moment, compania a început să se ocupe de livrarea, punerea în funcțiune și servisarea produselor PUTZMEISTER – autopompe de beton, pompe staționare de beton, pompe de mortar, instalații de torcretare; EPIROC – ciocane hidraulice demolatoare, foarfeci hidraulice, pulverizatoare pentru materiale rezultate din demolări sau exploatări cariere; GEHL – mini încărcătoare frontale, multifuncționale cu diverse echipamente, mini încărcătoare articulate, miniexcavatoare; LIEBHERR – stații de betoane ultramoderne, auto malaxoare de beton, stații de reciclare, autobetoniere, transportoare cu bandă; BOMAG – utilaje pentru compactare, maiuri compactoare, plăci vibratoare, cilindri compactori, stabilizatoare de soluri, reciclatoare de îmbrăcăminți rutiere; MEM – concasoare, mori cu ciocane,ciururi, granulatoare.

Provocările cărora compania a fost nevoită să le facă față au fost și sunt permanente

Cea mai importantă provocare este însă aceea de a oferi, pe lângă utilaje performante și service, oportunități de finanțare acelor companii care vor să își dezvolte activitatea prin adoptarea celor mai noi tehnologii existente pe piață și prin achiziționarea celor mai performante utilaje industriale.

Investiții în pregătirea profesională a angajaților

Conștientă de importanța pe care pregătirea profesională o are în evoluția companiei, GENCO’93 își continuă și în prezent investițiile atât în oameni, cât și în echipamente, pentru a putea oferi servicii de calitate, dar și produse de excepție clienților din România.

Compania organizează traininguri permanente pentru oamenii de vânzări și service, în colaborare cu cei mai importanți producători străini. Cei 36 de angajați beneficiază de șansa de a evolua într-o echipă multidisciplinară, extrem de unită și de bine pregătită din punct de vedere profesional, și de o serie de beneficii precum bonusuri sau prime, concedii, precum și posibilitatea de a beneficia de mijloace moderne de lucru. Acestea includ dotări și echipamente de ultimă generație, capabile să asigure o eficientizare a muncii fiecărui angajat în parte.

Din punct de vedere financiar, în anul 2018, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri de 40% comparativ cu anul precedent. Pentru 2019, GENCO’93 estimează o creștere cu 10 – 20% a acestei cifre, grație efortului permanent al echipei, dar și strategiei dezvoltate și implementate cu succes de cei sase acționari activi ai companiei – Mircea Drăgan, Anca Hânsa, Mircea Hânsa, Florin Barbuc, Alexandru Hânsa și Alexandru Voinescu, ultimii doi fiind acționari recenți. Cu toate acestea, Alexandru Voinescu este considerat membru fondator, având în vedere aportul adus societății în cei 21de ani lucrați pentru Genco’93.

 

Citește și https://jurnaluldeafaceri.ro/depomures-aniverseaza-15-ani-de-activitate-in-2017/

Citiți și despre:

  • Surse de energie regenerabilăSurse de energie regenerabilă Care sunt principalele surse de energie regenerabilă şi cum funcţionează ele? Surse de energie regenerabilă: Energia verde rămâne şi în 2018 una dintre cele mai dezbătute. La nivel european, în anul 2030, 32% […]
  • Grup Erbașu, experiență pentru excelențăGrup Erbașu, experiență pentru excelență Construcții Erbașu a luat naștere în anul 1990 ca o afacere de familie, o întreprindere mică, cu capital integral românesc și o echipă formată din 20 de angajați. Un an mai târziu, compania s-a transformat în […]
  • BSS: 12 ani de inovație și servicii de topBSS: 12 ani de inovație și servicii de top "Piata serviciilor de property si facility management a crescut semnificativ”. De 12 ani, Building Support Services oferă servicii de property și facility management. Momentele importante din cadrul companiei […]
  • Kalomin Impex, reorientare către succesKalomin Impex, reorientare către succes Pe termen lung, compania are în plan construirea unui depozit frigorific, util în transporturile grupate. Istoria Kalomin Impex a început în anul 1991, când David Niculae, un șofer cu experiență, a pus bazele […]
  • PATRES, soluții pentru reglementarea energiei verziPATRES, soluții pentru reglementarea energiei verzi Organizația a participat la procesul de consultare publică privind legislația primară în domeniul energetic, concretizat în OUG 24/2017. Organizația Patronală a Producătorilor de Energie din Surse […]