Stiri: Companii

Hamilton Central Europe

Hamilton Central Europe introduce Microlab 700, noua generație de pompe semi-automate pentru laboratoare

15.04.2021

Hamilton Central Europe introduce noul instrument Microlab 700 – o nouă generație de pompe semi-automate pentru prepararea probelor și/sau dispensarea cu mare precizie a diverselor lichide întâlnite în laboratoare și nu numai – destinat industriilor precum:

  • farmaceutică
  • biotehnologică
  • In-Vitro
  • alimentară
  • minieră
  • textilă

Microlab 700 este o pompă de lichide de mare precizie, dotată cu o generație nouă a unitații de control, cu ecran tactil și propune o soluție tehnologică superioară, o interfață creată pentru a putea dilua și dispensa lichide cu mare precizie și lejeritate. Asigură o acuratețe mai mare de 99%, indiferent de vâscozitate, presiune de vapori sau temperatură a lichidelor. Datorită elementelor inerte folosite, contaminarea probelor este redusă, iar rezistența la substanțe chimice este sporită.

Prin Microlab 700, Hamilton oferă o soluție tehnologică inovatoare în conformitate cu principiile de digitalizare. Prin faptul că permite programarea personalizată a metodelor și implementarea lor pe orice echipament din rețea, de oriunde din lume, asigură un control exact al procesului. Controlerul lui Microlab 700 are un procesor rapid și un ecran tactil mare, iar multiplele opțiuni de conectivitate și posibilitatea de a stoca toate datele pe un server online fac din acest produs o soluție versatilă.

Microlab 700 are în componență seringi cu precizie de microlitru (Bubble Free Prime Syringes), care asigură eliminarea completă a aerului din sistem, cu ajutorul tehnologiilor inovatoare patentate Hamilton. De asemenea, Microlab 700 dispune de o serie de accesorii opționale precum: imprimanta pentru etichete, cititor RFID, scaner digital, accesorii menite să asigure o experiență de utilizare completă și unică în domeniu.

Despre Hamilton Central Europe:

Hamilton Central Europe și-a început activitatea în România în anul 2013, prin producția de componente destinate seringilor cu precizie de microlitru. Odată cu deschiderea acestui sediu, România a devenit a doua țară din Europa, după Elveția, în care Compania Hamilton desfășoară activități de producție. De altfel, Compania Hamilton este și singura companie din țară specializată în producția de componente destinate seringilor cu precizie de microlitru.

În prezent, în fabrica din Giarmata, Hamilton Central Europe produce instrumente de precizie ridicată, folosite în laboratoarele de analiză și cercetare (seringi de mare precizie, pompe, valve, ace, module de pipetare etc.), precum și accesorii pentru aparatura medicală.

Produsele fabricate de Hamilton Central Europe în Timiș sunt utilizate în piețele de profil din Europa, Asia și Africa de Sud, în mare parte în laboratoarele de cercetări științifice, laboratoarele de aplicații analitice și secții de terapie intensivă.

Pentru mai multe detalii despre produsele oferite de Hamilton Central Europe, accesați pagina de LinkedIn a companiei sau contactați reprezentanții la adresa de e-mail contact.hce.ro@hamilton-ce.com

Citeşte şi Hamilton Central Europe, inovație în folosul oamenilor