Hoffmann

Hoffmann Group oferă eficienţă maximă în achiziţii şi aprovizionare


Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: no name in Entity, line: 49 in /home/jurnalul/public_html/www/wp-content/themes/unite/functions.php on line 417

Reduceţi spaţiul de depozitare şi costurile de achiziţie cu dulapurile inteligente de la GARANT şi HOLEX. Pentru a rămâne competitiv pe o piaţă care se dezvoltă accelerat, este nevoie de un mod de lucru foarte eficient. Hoffmann Group vine în ajutorul dumneavoastră cu o soluţie: dulapurile automate pentru managementul sculelor şi echipamentelor HOLEX 24seven şi GARANT Tool24. Prin recurgerea la managementul inovativ al sculelor, nu doar că vă optimizaţi continuu procesele de lucru prin timpi de deplasare mai scurţi şi prin posibilitatea de accesare permanentă a sculelor, ci, în acelaşi timp, sporiţi considerabil şi satisfacţia angajaţilor.

Pentru HOFFMANN GROUP, rețeta succesului este reprezentată de gama largă de produse, foarte multe dezvoltate alături de clienţi, care vă acoperă până la 80% din necesarul în producţie. Pe lângă aceasta, un număr mare de specialişti vă stau la dispoziţie pentru a vă oferi consultanţă şi traininguri de specialitate.

Echipamente și mobilier industrial

În prezent, HOFFMANN GROUP concepe și produce echipamente și mobilier industrial, care fac ca achiziția și depozitarea articolelor de uz cotidian să fie mult mai ușoară. Pentru companie, planificarea și execuția profesională a echipamentelor și mobilierului industrial reprezintă aspecte esențiale. Acestea permit oferirea unor soluții personalizate, pentru spații de lucru eficiente și ergonomice.

HOFFMANN GROUP concepe și produce echipamente și mobilier industrial, care fac ca achiziția și depozitarea articolelor de uz cotidian să fie mult mai ușoară

În prezent, compania pune la dispoziție cele mai potrivite soluții pentru echipamente și mobilier industrial, la cel mai bun raport preț-calitate. Soluțiile oferite sunt astfel capabile să asigure procese de lucru eficiente. În plus, respectă cele mai înalte standarde de calitate, fiind realizate astfel încât să ofere un maxim de funcționalitate, la un preț avantajos.

„Datorită sistemelor inteligente de eliberare a mărfurilor de la GARANT și HOLEX, reduceți spațiul de depozitare și cheltuielile de achiziție totodată. În același timp, puteți crește siguranța de aprovizionare pentru articolele de uz cotidian. Sistemele de eliberare a articolelor GARANT TOOL24 și HOLEX24seven oferă o eficiență semnificativ mai mare la achiziție și aprovizionare și economii de până la 50%”, ne-au declarat reprezentanții companiei.

Gestionarea eficientă a distribuției sculelor cu GARANT Tool24

Întrucât proiectarea unor procese de achiziție mai suple, în cazul articolelor de uz cotidian, cum ar fi articolele MRO, reprezintă o mare provocare pentru majoritatea companiilor, HOFFMANN GROUP pune la dispoziție sistemele GARANT Tool24 de eliberare a sculelor. Acest sistem permite optimizarea procesului de achiziție și aprovizionarea cu scule și consumabile.

În plus, permite o implementare holistică a strategiei de achiziție la o singură bază de date. Sistemele de eliberare GARANT Tool24 oferă o serie de avantaje în privința cheltuielilor, eficienței, dar și a siguranței. Totodată, oferă o capacitate de economisire de 50%, prin gestionarea sculelor EPP și a echipamentelor industriale, având control asupra costurilor. În plus, datorită automatizării, acest sistem permite reducerea costurilor și o angajare redusă a capitalului, dar și o transparență optimă a costurilor, ca urmare a alocării și raportării în timp real.

HOFFMANN GROUP pune la dispoziție sistemele GARANT Tool24 de eliberare a sculelor, care permit optimizarea procesului de achiziție și aprovizionarea cu scule și consumabile

„Indiferent dacă este vorba despre un dulap individual sau despre echiparea unei întregi hale, a unui depozit sau a unui birou, indiferent de sarcina pe care o aveţi de îndeplinit, noi vă oferim soluţia potrivită pentru echipamente şi mobilier industrial. În calitate de furnizor de soluţii complete de echipamente şi mobilier industrial, vă oferim tot ce aveţi nevoie dintr-o singură sursă. De la producţia proprie, la consultanță competentă de specialitate cu simulare 3D şi până la montajul la cheie. Ne concentrăm mereu pe oferirea unei calităţi absolute şi unei funcţionalităţi maxime, la cel mai bun raport preţ-calitate. Această abordare vă protejează bugetul şi garantează procese de lucru eficiente”, afirmă reprezentanții HOFFMANN GROUP.

GARANT Tool24 , soluţia completă pentru achiziţionarea, depozitarea şi eliberarea mărfurilor

Sistemele de eliberare GARANT Tool24 oferă avantaje și în ceea ce privește eficiența,  astfel că putem vorbi despre capacități mai mari de producție, procese logistice integrate cu interfețe la sisteme ERP, dar și soluții intuitive de software. Totodată, acest sistem oferă un plus de siguranță în funcționare, atât în ceea ce privește siguranța maximă de alimentare, cât și siguranța pentru viitor, oferită de structura modulară și personalizată.

Sistemele de eliberare a articolelor şi cele de eliberare a sculelor GARANT Tool24 sunt soluţia completă pentru achiziţionarea, depozitarea şi eliberarea mărfurilor, a sculelor şi a pieselor mici.

„Sistemele au fost concepute special pentru întreprinderi industriale prelucrătoare şi procesatoare de metale, dar îşi găsesc aplicaţie şi în construcţia de automobile, în construcţia de maşini, de nave, în aeronautică şi în tehnica medicală.

Prin recurgerea la managementul inovativ al sculelor, nu doar că ne optimizăm continuu procesele noastre de lucru prin timpi de deplasare mai scurţi şi prin posibilitatea de accesare permanentă a sculelor, dar în acelaşi timp, sporeşte considerabil şi satisfacţia angajaţilor noştri”, conform reprezentanților companiei.

Sistemele au fost concepute special pentru întreprinderi industriale prelucrătoare şi procesatoare de metale, dar îşi găsesc aplicaţie şi în construcţia de automobile, în construcţia de maşini, de nave, în aeronautică şi în tehnica medicală

Sistemele GARANT Tool24 de depozitare a produselor și a sculelor sunt disponibile în diferite execuții: ca dulap cu sertare, dulap vertical sau dulap cu eliberare individuală. Fiecare dintre aceste unități pot fi combinate modular între ele. În plus, acestea pot fi reconfigurate cu ușurință atunci când acest lucru se impune. Flexibilitatea sistemului este dată și de faptul că gradul de personalizare este ridicat. Astfel se poate individualiza de la culoarea dulapului, înălțimea sertarului sau mărimea compartimentului. Sistemele sunt realizate din componente de înaltă calitate și necesită extrem de puține operații de întreținere.

Soluții individuale de software

Soluțiile individuale de software precum GARANT Tool24 permit o gestionare rapidă și eficientă a articolelor și echipamentelor de uz cotidian. Acest software permite o extragere rapidă, operare intuitivă, folosind scule standardizate de control. În plus, software-ul este compatibil cu dispozitivele mobile și prezintă numeroase posibilități de conectare.

Printre posibilitățile de conectare amintim:

  • interfață de rețea pentru conectarea la rețeaua de firme;
  • conectare la sistemele ERP;
  • administrarea externă a spațiului de depozitare;
  • bancă de date centrală pentru mai multe sisteme master.

„Sistemele de depozitare şi eliberare a sculelor GARANT Tool24 vă ajută să aveţi parte de o eficienţă mai mare la achiziţie. Reduceţi drastic costurile de proces şi îmbunătăţiţi siguranţa aprovizionării cu soluţia personalizată pentru dvs. constând din sisteme de sertare sau din sisteme cu eliberare verticală GARANT Tool24 Smartline şi din sistemele inovative de eliberare individuală GARANT Tool24 PickOne şi GARANT Tool24 Locker”, precizează reprezentanții HOFFMANN GROUP.

Noul sistem HOLEX 24seven, variabil, mare şi inteligent

Cel mai nou sistem HOLEX 24seven de eliberare a articolelor îmbină funcționalitatea inteligentă cu operarea simplă. HOLEX 24seven oferă un spațiu generos pentru până la 192 de articole, fiind recomandat ca ideal pentru echipamentul de protecție personală, tehnica de așchiere, de strângere, de șlefuire și debitare. Sistemul permite o manevrare simplă prin intermediul ecranului tactil. În plus, este prevăzut cu un sistem de tip Plug & Play, care permite o pornire extrem de facilă, ca urmare a preconfigurării.

„Fie cu un sistem inteligent de împărţire, fie cu mult spaţiu, HOLEX 24seven oferă întotdeauna răspunsul inteligent la cerinţele dumneavoastră. Astfel, HOLEX 24seven FLEX oferă spaţiu pentru până la 540 de articole, cu compartimente variabile. Poate depozita, de exemplu, mănuşi de siguranţă, discuri de şlefuit, scule de aşchiere, măşti de protecţie respiratorie, protecţii auditive, piese de schimb şi piese mici”, declară reprezentanții companiei.

Cel mai nou sistem HOLEX 24seven de eliberare a articolelor îmbină funcționalitatea inteligentă cu operarea simplă

HOLEX 24seven SPACE este ideal pentru articole mari – până la 192 de articole – sau compartimente mari cu mult spaţiu, până la 10 perechi de încălţăminte. De asemenea, pot fi depozitate mănuşi de siguranţă, mănuşi de unică folosinţă, îmbrăcăminte de lucru, dispozitive de asigurare contra căderii, scule manuale și alte scule.  Atât prin modul inteligent de compartimentare, cât si prin volumul generos, sistemul HOLEX 24seven oferă soluții inteligente necesităților clienților:

– Ușor de utilizat: touch screen 10 inch;

– Ușor de pus în funcțiune: pre-confiqurare Plug & Play;

– Ușor de alimentat: schemă logică de umplere integrată în software.

În plus, sistemul prezintă finisaje de calitate superioară, construcție din tablă sudată, cu uși glisante cu deschidere automată din plexiglas robust. Mai multe detalii despre produs și avantajele pe care le oferă sunt disponibile  în eShop-ul Hoffman Group: 24seven – sistem stand-alone (hoffmann-group.com).

În calitate de lider de piaţă în scule de calitate, HOFFMANN GROUP deține peste 135.000 de clienţi. Pentru companie, secretul reuşitei rezidă în faptul că își tratează fiecare client ca pe un client preferat, atât în ceea ce privește serviciile oferite, cât și produsele și soluțiile gândite speciale pentru a răspunde nevoilor din piață.

Citește și https://jurnaluldeafaceri.ro/configurati-va-bancul-de-lucru-asa-cum-doriti/