Constructii

MARISTAR COM își extinde zonele de activitate

01.07.2020

Pe lângă proiectele imobiliare în desfășurare, compania s-a implicat recent în domeniul HoReCa prin primul restaurant deschis în Ploiești și 3 saloane de evenimente ce urmează a fi inaugurate în scurt timp. MARISTAR COM, compania care oferă soluții pentru proiecte  industriale și de infrastructură, a dezvoltat, de asemenea, ramura construcțiilor civile, realizând ansambluri rezidențiale în nordul Bucureștiului, Otopeni și în Ploiești, unde în prezent lucrează la un proiect de 360 de apartamente – MRS Residence SMART – și MRS Residence VILLAGE – 400 de apartamente în curs de construcție.

MARISTAR COM își diversifică aria de activitate prin extinderea în domeniul HoReCa prin primul restaurant deschis în Ploiești și 3 saloane de nunți recent inaugurate

Un aspect mai puțin cunoscut este acela ca MARISTAR COM trece în prezent printr-un amplu proces de diversificare a ariei de activitate, prin accesarea domeniului HoReCa, deschizând astfel primul restaurant în Ploiești, Trattoria by MRS Residence și trecând în plus la dezvoltarea unui concept de saloane de evenimente – 3 saloane RAMATUELLE, cu o capacitate de 250/350/450 persoane, restaurante de tip full time în Păulești, Prahova.

„Totodată, lucrăm susținut la construirea primului concept de saloane de nunți, RAMATUELLE, care înglobează 3 săli de evenimente de capacități diferite și un restaurant cu program de funcționare full-time. Ramatuelle își propune să devină locul în care nunta, botezul sau petrecerea privată să depășească așteptările și să impresioneze de la prima vedere”, ne-a declarat Dl. George Vlasie, Director General MARISTAR COM

O noutate pentru MARISTAR o constituie accesarea pietei HoReCa prin deschiderea primului restaurant din portofoliul MARISTAR COM SRL

CTPark, un partener strategic pentru MARISTAR COM SRL

Relația de business CTPark – Maristar COM are deja un istoric în ultimii 4 ani și putem aminti de importante proiecte din domeniul construcțiilor industriale, precum BUCH 9, BUCH 10, BUCH 11, BUCH 12, execuție unități de depozitare și producție clasa A, care presupun birouri, platforme betonate, parcaje, drumuri de incintă, drumuri de acces, post trafo, cabină poartă, bazin de retenție, împrejmuire, racorduri sau branșamente la utilități.

Pe partea de infrastructură pot fi menționate lucrările din Județul Argeș: consolidarea versantului, refacerea părții carosabile și asigurarea scurgerii apei la podețul de pe DN 10, KM 66+300 DREAPTA, precum și refacerea zidului de sprijin de rambleu pe DN 73, la Dâmbovicioara.

Pe ramura de construcții civile, compania MARISTAR dezvoltă proiectul MRS Residence VILLAGE, conferind facilități extinse comunității în proximitatea locuinței

Revenind la  construcțiile civile, compania desfășoară proiecte ambițioase în Ploiești: MRS Residence SMART – aproximativ 360 de apartamente, prima etapă fiind deja livrată, ultimele 2 etape fiind rezervate în proporție de 90% – și MRS Residence VILLAGE – aproximativ 400 de apartamente în construcție și 16 case duplex livrate.

MRS Residence VILLAGE este un ansamblu rezidențial care se desfășoară pe o suprafață de teren de 40.000 mp și integrează duplex-uri și locuințe de tip apartament, prin construcții cu regim de înălțime redus, 7 blocuri P+4E retras.

MRS Residence VILLAGE implementează ideea unei conviețuiri liniștite, facile și își propune să ofere comunității sale toate elementele necesare pentru ca fiecare locuitor să-și poată realiza programul zilnic în cadrul ansamblului, în proximitatea locuinței.

MRS Residence SMART, un ansamblu rezidențial modern

MRS Residence SMART este un ansamblu rezidențial care se mândrește cu cea mai generoasă zonă verde din Ploiești, 65% din suprafața terenului fiind alocată vegetației și elementelor de decor menite să îmbunătățească calitatea vieții.

MRS Residence SMART este un proiect unic în Ploiești, cu un design modern și futurist, ce include 7 clădiri, 6 imobile P+5E retras și un imobil multifuncțional destinat unei game diverisificate de servicii.

„Proiectele din portofoliu nostru sunt pretențioase și provocatoare, și considerăm că parteneriatele cu firmele de specialitate sau autoritățile locale reprezintă cheia succesului. Aceste parteneriate sunt vitale în dezvoltare, iar mediul actual ne împinge să ne apropiem tot mai mult, să creăm noi relații, dar mai ales să le consolidăm pe cele existente, precum parteneriatul cu grupul de firme PORTRANS”, a continuat Dl. Vlasie.

MARISTAR COM, în Top 100 Antreprenori Generali În Construcții

Compania MARISTAR a fost inclusă atât în anul 2018, cât și 2019 în Top 100 Antreprenori Generali în Construcții, fapt ce reprezintă o onoare și o recunoaștere a muncii pentru întreaga echipă.

„Suntem onorați și ne face plăcere să fim prezenți în ultimii ani în Top 100 Antreprenori Generali În Construcții. Este o recunoaștere a eforturilor întregii echipe, inima companiei Maristar COM, care are ca misiune dezvoltarea continuă și livrarea proiectelor de calitate”, afirmă Directorul General.

MARISTAR COM SRL a ocupat locul 34 în 2019 și 31 în 2018 în Top 100 Antreprenori Generali În Construcții

Impactul recent al pandemiei de COVID-19

În prezent, echipa este formată din 110 angajați iar Maristar COM pune pe primul loc preocuparea față de personalul propriu, societate, mediul înconjurator și natură.

Ca și alte companii, MARISTAR a fost afectată de recenta situație generată de pandemia de COVID-19. Printre cele mai importante măsuri implementate în această perioadă au fost cele legate de restricționarea accesului persoanelor neimplicate în activitatea de construire în șantierele MARISTAR, fiind permise vizitele doar în baza unei programări. Au fost asigurate toate materialele necesare dezinfecției (mănuși, măști, dezinfectant și termoscannere) și s-a luat măsura ca muncitorii să își desfășoare activitatea pe fronturi diferite de lucru.

Reprezentanții companiei au afirmat faptul că măsurile se vor menține până când teama și pericolul privind virusul COVID-19 vor fi diminuate la maximum.

Importanța naturii și a spațiilor verzi în proiectele MARISTAR

O caracteristică care primează în proiectele rezidențiale ale MARISTAR COM este prezența zonelor verzi bogate, vegetația și necesitatea de a construi fără a neglija importanța mediului înconjurător și a naturii.

„Promovăm și încercăm să le transmitem clienților că nu este suficient să alegi o compartimentare optimă, ci și să acorzi atenție beneficiilor și facilităților pe care ansamblul rezidențial în care urmează să locuiești ți le oferă”, explică Dl. George Vlasie.

Pentru îmbunătățirea calității vieții și scăderea nivelului de poluare, este imperios necesar ca orice locuință să fie înconjurată de o barieră verde, de natură

Tot din grijă pentru natură și mediul înconjurător, MARISTAR COM a investit în permanență în modernizarea flotei de utilaje, cel mai recent achiziționând camioane 8×4, la standardul EURO 6.

MARISTAR COM SRL a realizat de-a lungul timpului importante investiții, dar mai presus de toate a avut ca principal scop investiția în resursa umană. Folosindu-se de vasta experiență a echipei formate din Arh. Andreea Beșliu și Designerul Adela Pârvu, au fost demarate o serie de proiecte interesante, amintind aici de biroul și showroom-ul MRS Residence din Bd. Republicii, 146-150, Ploiești.

Susținut de un mediu activ de dezvoltare, anul 2019 a înregistrat o creștere a companiei pe plan financiar. Cu toate acestea, ținând cont de condițiile actuale și contextul privind răspândirea pandemiei de COVID-19, reprezentanții companiei afirmă că se așteaptă cel mult la o stagnare financiară pentru anul 2020.

MARISTAR COM își continuă așadar traiectoria în zona lucrărilor de infrastructură și a celor industriale, dezvoltând în plus ramura construcțiilor civile și implicându-se, de asemenea, în HoReCa. Proiectele deosebit de ambițioase, accesarea unor noi domenii de activitate și extinderea către noi piețe vor ajuta pe viitor MARISTAR COM să devină un reper important în economia românească.

 

Citește și https://jurnaluldeafaceri.ro/hidroconstructia-expertiza-in-servicii-de-infrastructura-mare-medie-si-mica/