Stiri: Retail

Shopping City Timisoara - sisteme GEZE

Shopping City Timișoara a ales sistemele GEZE

08.07.2019

Shopping City Timișoara a ales sistemele GEZE. Astfel, compania a furnizat și instalat în centrul comercial produsul GEZE TSA 395 Multi – o ușă rotativă și glisantă automată într-una singură. Acesta oferă vizitatorilor confort în acces, cât și siguranță și estetică. Fiind de mari dimensiuni, cu un diametru de 5400mm, această ușă este ideală pentru locații comerciale unde clienții circulă cu obiecte mari și cărucioare de cumpărături.

Shopping City Timișoara. Sistemul GEZE TSA 395 Multi

În plus, GEZE TSA 395 Multi este recomandată și pentru spitale, unde accesul trebuie să fie rapid și facil.

GEZE TSA 395 Multi combină cele mai bune caracteristici din cele două ”lumi”, integrând și o ușă glisantă automată. Aflată în centru, aceasta funcționează normal. În plus, ușa oferă ușurință în mișcare la trecerea cu obiecte foarte mari sau în perioade cu trafic ridicat. În același timp, ușa rotativă este inactivă.

Ușa rotativă cu două foi oferă libertate și creativitate arhitecților. Totodată, ușa duce accesibilitatea și confortul la un nou nivel.

Shopping City Timișoara. Ce spun reprezentanții GEZE România?

”Parteneriatul cu centrul comercial din Timișoara a fost despre colaborare și customizare. Prin instalarea acestei uși care este și rotativă și glisantă automată, intrarea în mall nu numai că este spectaculoasă din punct de vedere al design-ului, dar oferă și multi-funcționalitate, astfel că vizitatorii se pot bucura de un acces ușor și plăcut, fără bariere sau neplăceri. În plus, aceasta contribuie la eficiența energetică din interiorul clădirii, deoarece se deschide doar atunci când este necesar, având un efect de izolare împotriva influențelor meteorologice”, a declarat Cristian Circiumaru, National Sales Manager GEZE România.

Atunci când intrarea unei clădiri necesită atât un design sofisticat, dar și capacitatea de a fluidiza în siguranță un număr mare de vizitatori, propunerea consultanților GEZE pentru acest sistem de ușă GEZE TSA 395 Multi a venit ca un răspuns firesc de a livra o soluție profesionistă, integrată, cu performanțe tehnice, dar și estetice.

”Acest tip de produse denotă preocuparea beneficiarului pentru soluții de calitate și ne bucurăm că Shopping City Timișoara beneficiază de cele mai noi tehnologii”, completează Cristian Circiumaru.

Citește și Tranzacțiile imobiliare din Cluj – Napoca. Creșterea este impresionantă