Stiri: Energie

RADET începe să facă probe pentru căldură

28.09.2015

RADET București a anunţat că, pentru pregătirea rețelei de termoficare în noul sezon de încălzire 2015-2016, va începe de mâine să încărcarce instalații de alimentare cu energie termică şi roagă Asociaţiile de Propietari să ia măsuri pentru a evita problemele.

„Vă rugăm să luați toate măsurile necesare pentru finalizarea lucrărilor la instalațiile interioare, pentru a evita incidentele (inundații în apartamente) ce pot apărea odată cu încărcarea acestora”, precizează

Astfel, Asociațiile de Proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie să se asigure că instalațiile interioare proprii de alimentare cu energie termică sunt în stare de funcționare și că lucrările din interiorul imobilelor sunt finalizate.

„Reamintim faptul că, potrivit prevederilor articolului 30, alineatul (4) din legea nr. 325/2006 a serviciului public de alimentare cu energie termica, publicată în Monitorul Oficial nr. 651/27.07.2006, debranșarea instalațiilor interioare de încălzire și/sau pentru apă caldă menajeră ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu poate fi efectuată pe parcursul sezonului de încălzire”, precizează RADET București.