Stiri: IT&C

Ingram Micro, distribuitor oficial pentru echipamentele periferice Logitech

17.04.2018

Ingram Micro Distribution a anunţat că a semnat un parteneriat cu Logitech prin intermediul căruia devine distribuitor oficial în ţara noastră al echipamentelor periferice produse de compania elvețiană, recunoscute la nivel mondial pentru calitate, inovație și profesionalism.

“Logitech este una dintre cele mai inovatoare companii din lume, care și-a dedicat întreagă activitate înțelegerii modului în care utilizatorii folosesc dispozitivele digitale și a creat în baza acestor insight-uri produse care să ofere experiențe unice. Ingram Micro și-a asumat, la nivel global, o misiune similară față de consumatorii de tehnologie: “Realize the promise of technology”. De aceea, pe lângă potențialul și avantajele de business, parteneriatul cu Logitech pleacă de la cele mai bune premise, de la o viziune și valori comune”, a declarat Gabriel Ciucu, Director General Ingram Micro Distribution.

Portofoliul de produse Logitech distribuit de Ingram Micro include tastaturi, mouse, microfoane, căști, sisteme de boxe, accesorii pentru notebook și camere web. Pe lângă aceste produse, în rețeaua de distribuție Ingram Micro, se află și vârfurile de gamă Logitech G, care cuprinde produse dedicate gamingului, create pentru gameri pasionați, dar și pentru profesioniști din e-Sports și Ultimate Ears, o serie de boxe wireless portabile, rezistente la șocuri și la apă.

“Suntem încântați de noul parteneriat cu Ingram Micro Distribution. Resellerii și integratorii români vor avea astfel acces la o platformă completă și complexă care va livra, dincolo de produse, un întreg portofoliu de servicii pre și post vânzare, care împreună vor stă la baza unor proiecte solide și durabile, livrate într-o manieră profesionistă. Experiența Ingram ne va ajută să dezvoltăm și mai bine businessul și va aduce valoarea adăugată de care avem nevoie pentru viitor”, a precizat Alexandru Mazilu, Country Manager Logitech pentru România și Bulgaria.