Stiri: Retail

Carduri bonuri de masa

Lidl şi Unicarm acceptă plata cu cardul Ticket Restaurant

01.08.2016

Cardul Ticket Restaurant, emis de compania Edenred, este unul dintre tichetele de masă electronice cu care se poate plăti în toate marile rețele comerciale din ţara noastră. Astfel, începând de astăzi, Lidl și Unicarm vor accepta plăți cu tichetele electronice de la Edenred, alăturându-se rețelei de magazine afiliate Ticket Restaurant card.

Compania Edenred este liderul pieței tichetelor de masă electronice, cu peste 120.000 de carduri Ticket Restaurant® emise în perioada octombrie 2015 – iulie 2016.

Conform sursei citate, retailerul german Lidl acceptă în premieră plățile cu tichete de masă electronice. Lidl are o rețea de 196 magazine în ţara noastră și este unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine de tip discount din Europa prin aplicarea politicii unui raport calitate-preț foarte ridicat.

Alături de cardul Ticket Restaurant®, Lidl acceptă deja la plată și tichetele de masă clasice Ticket Restaurant®, tichetele cadou Ticket Cadou® și cardurile cadou Compliments®

„Prin extinderea rețelei de acceptare a cardurilor de masă Ticket Restaurant®, care acoperă întreg teritoriul țării, respectăm promisiunea făcută clienților noștri. Tichetele de masă sunt un pilon de bază în programele de beneficii extra-salariale, iar rețeaua de acceptare joacă un rol cheie în asigurarea unui grad mare de satisfacție în rândul utilizatorilor”, declară Dana Sîntejudean, Director General Adjunct al Edenred Romania.

În plus, peste 1 milion de angajați din 35.000 de companii locale folosesc tichetele și cardurile emise de Edenred.

Tichetele de masă electronice (cardurile de masă) sunt încă o noutate în România, fiind lansate în luna octombrie a anului trecut. Acestea au aceleași facilități și reglementări fiscale ca și tichetele clasice, pe hârtie, dar aduc avantaje suplimentare precum eliminarea distribuției lunare a tichetelor de masă către angajați, simplificarea rambursării tichetelor de către comercianți și flexibilitate în cheltuire pentru angajați.