Stiri: Companii

Romanian Contact Center Awards: Ce premii a primit Mediatel Data?

29.03.2016

Mediatel Data a fost desemnată „Best Technology Solution Provider” în domeniul serviciilor de telefonie computerizată și de asemenea a câștigat trofeul „Best Partnership” împreună cu partenerul Orange România, în cadrul celei de-a 8-a ediții a Romanian Contact Center Awards, care a avut loc pe 18 martie.

„De 20 de ani, Mediatel Data dezvoltă soluții puternice și viabile pentru toate domeniile de activitate, căutând întotdeauna să dezvolte relații durabile cu clienții săi. Aplicațiile construite de specialiștii Mediatel Data suportă toate protocoalele de telefonie, se bazează pe ultimele generații tehnologice și sunt noutăți în domeniul contact center. Trofeele caștigate în cadrul singurei competiții din România dedicată contact center – elor reprezintă recunoașterea atât a tehnologiei Mediatel cât și a felului în care construim relații cu partenerii noștri”, a declarat Dan Mazilu, Owner Mediatel Data.

Pentru distincţia „Best Technology Solution Provider” juriul a evaluat, printre altele, în ce măsură tehnologia dezvoltată de Mediatel ajută partenerii să își atingă obiectivele de business și felul în care contribuie la consolidarea relațiilor cu clienții finali, iar pentru „Best Partnership”a fost evaluat felul în care parteneriatul susține strategia de business a clientului, în acest caz Orange România, dar și impactul asupra obiectivelor sale de business.

Romanian Contact Center Awards 2016 a beneficiat de o jurizare multiculturală, aducând împreuna patru țări: România, Germania, Belgia și Canada.

Evenimentul, organizat de Conference Arena, membru Marketing Insiders Group, aduce în lumina reflectoarelor cei mai apreciați specialiști din industria locală de contact center, o industrie care deservește mii de clienți din întreaga lume.