Wizz Air curse Bucuresti - Santander

Wizz Air lansează o nouă rută din București către o destinație din Spania

08.01.2019

Compania aeriană Wizz Air a anunțat că a lansat o nouă rută care va conecta, începând din data de 23 aprilie 2019, orașele București și Santander. Zborurile vor fi operate de două ori pe săptămână, în programul de vară. Mai exact, este vorba de zilele de marți și sâmbătă.

Wizz Air curse București – Santander. Prețurile biletelor

Biletele pentru noua rută sunt deja puse în vânzare și pot fi rezervate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației mobile WIZZ. Prețurile sunt de doar 99 RON/19.99 EUR. Acestea includ un bagaj gratuit de mână cu dimensiunile de 40x30x20cm.

Wizz Air curse București – Santander. O destinație populară

Santander este o destinație populară la Oceanul Atlantic. Ea oferă oportunități de petrecere a timpului liber pentru toată lumea. Cei care doresc să se relaxeze la soare se pot bucura de plajele și barurile locale, în timp ce alți turiști, aflați în căutarea patrimoniului cultural al zonei, pot vizita numeroasele muzee și catedrale care reprezintă istoria bogată a regiunii.

Această nouă destinație spre Spania din București devine cea de-a noua după Barcelona, Alicante, Madrid, Castellón, Málaga, Valencia, Tenerife și Zaragoza.

Orașul Santander, situat în regiunea Cantabria, va fi cea de a 45-a destinație din București. De asemenea, aceasta este și cea de- a 145-a din rețeaua Wizz Air.

Wizz Air curse București – Santander. Ce spune conducerea companiei aeriene?

“2018 a fost un an foarte bun, cu o nouă aeronavă alocată și cinci noi rute Wizz Air de la București. Începem 2019 cu o veste la fel de bună, cu zboruri care conectează Bucureștiul cu orașul Santander. Este cea de-a 9-a rută din capitală spre Spania, o țară cu legături economice și sociale puternice cu România. Cea mai nouă rută oferă oportunități de călătorie low-cost atât românilor care vizitează comunitatea locală de acolo, cât și turiștilor interesați să descopere zona nordică a Spaniei. Suntem încrezători că pasagerii noștri români se vor bucura să viziteze încântătorul oraș la tarife ce încep de la doar 99 RON. Echipajul nostru român, prietenos, este nerăbdător să întâmpine pasagerii la bordul aeronavelor noastre!”, a spus Tamara Vallois, Head of Corporate Communications la Wizz Air.

Citește și Piața construcțiilor în 2018. Câte autorizații de construire s-au eliberat?

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Wizz Air lansează o nouă rută din București către o destinație din Spania

  1. Pingback: Amenda Orange Romania - Consiliul Concurentei | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.